Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Responsive website 9292 klaar voor test

Test je mee?

Laatste update: dinsdag 25 april 2017 09:27

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van 9292 een volledig nieuwe, responsive, versie van de website uitproberen. De responsive versie is te vinden op m.9292.nl en heeft dezelfde inhoud en functionaliteiten als de hoofdsite. Test je mee?

Volledige site 

In januari dit jaar ging de responsive website al live voor het opvragen van een reisadvies maar zonder content en functionaliteiten als bijvoorbeeld Mijn 9292. Nu is deze website volledig ingericht met alle bekende functionaliteiten en content en vraagt 9292 gebruikers om hun feedback. Doel is dat in juni de responsive website dan overgezet wordt naar 9292.nl en dat m.9292.nl wordt uitgefaseerd.

Feedback

Stefan Hulman, Algemeen Directeur van 9292, roept gebruikers op de site uit te proberen.

"We hebben de site ontwikkeld met behulp van gebruikerstests en we willen met de feedback die we krijgen verder finetunen en door ontwikkelen. Op deze manier kunnen we optimaal aansluiten op de klantwensen en –behoeften"

Schaduw draaien

9292 verstrekt dagelijks zo'n 2,2 miljoen reisadviezen waarvan dik een half miljoen via de website. Hulman: "Daarom blijven we de huidige website voorlopig nog in de lucht houden tot we zeker weten dat de responsive site het helemaal kan overnemen. We verwachten met deze website een verdere groei in het gebruik. Dat de site via alle devices te raadplegen is biedt meer mogelijkheden en is veel gebruikersvriendelijker. Voor ons erg belangrijk want we willen onze gebruikers immers de beste service bieden."

Vragen en tips

Wil je een tip geven, een vraag stellen of wil je iets weten over onze dienstverlening? Ga dan hier naar het klantreactiesysteem van 9292.

9292 reist met je mee

Logo MessengerBlijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)