Nieuws

Walibi Express

Reis met het OV naar Walibi

Laatste update: woensdag 19 mei 2021 08:30

Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. 

De Walibi Express, officieel lijnnummer 247. De dienstregeling van de Walibi Express is opgenomen in onze reisplanner op de dagen dat het park open is. 

Houd bij het reizen met het openbaar vervoer rekening met de landelijke richtlijnen en reis zoveel mogelijk buiten de spits.

Koop je kaartje in de app

Heb je geen OV-chipkaart of vind je het handig dat het kaartje voor je hele reis in één app zit? Koop dan je ticket via de 9292 app. Hoe je dit doet dat leggen we je graag uit of kijk onze video.

Hoe koop je een ticket in de app? YouTube  

Reizen met je OV-chipkaart

Het is ook mogelijk om in de Walibi Express gebruik te maken van je OV-chipkaart. Want het is een gewone lijn van OV Regio IJsselmond. 

Opening Walibi

Om samen een dagje uit zo leuk én veilig mogelijk te laten verlopen, heeft Walibi diverse maatregelen genomen op en om het park. Zo is het bijvoorbeeld verplicht om je dag van bezoek te reserveren. Bekijk via onderstaande link de pagina met maatregelen rondom Covid-19 voor meer informatie of check de FAQ van Walibi voor veelgestelde vragen over tickets, abonnementen, de virtuele wachtrij en meer.

Beeld: Walibi - Crazy River

9292 reist met je mee

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 /min. max. €18)