Wil je een reisadvies op maat? Neem contact met ons op: 0900 - 9292 (€0,90 p/m max. €18,-)

Nieuws

Max Verstappen Races Zandvoort

Kom met het OV naar Zandvoort

Laatste update: dinsdag 16 mei 2017 11:44

Kom je dit weekend, 19 t/m 21 mei, naar Zandvoort voor de Jumbo Familie Racedagen? Kom dan met het OV en plan je reis van te voren. Let op! Er worden veel mensen verwacht, NS zet extra en versterkte treinen in. Vanaf het station loop je in een kwartier naar de hoofdingang van Circuit Zandvoort. 

Max Verstappen Races

De Jumbo Racedagen, driven by Max Verstappen, is een spectaculair event waarbij de hoofdrol is weggelegd voor Max Verstappen. Fans van F1 en Max kunnen volop genieten! Immers komt Max op zaterdag en zondag met een Red Bull Racing Formule 1 bolide in actie voor een aantal spectaculaire demonstraties. De enige kans om Max met zijn F1 rijdend in Nederland te zien!

Reisadvies Circuit Zandvoort

Trein

Er worden veel racefans verwacht op het Circuit van Zandvoort. Kom je de trein houd dan rekening met de drukte. NS zet extra en langere treinen in maar het kan toch zijn dat een trein vol is en dat je moet wachten op de volgende. Vanaf het NS Station loop je in een kwartier naar de hoofdingang van het circuit.

Plan je reis  

Bus

Reis je liever met de bus dan kan dat natuurlijk ook! Vanuit de gehele omgeving rijden er bussen naar het Circuit. Vanaf de bushalte is het nog een paar minuten lopen naar de hoofdingang. 

Plan je reis  

Beeld:Jumbo - Max Verstappen

 

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via Facebook en Instagram. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met 0900-9292 (€0,90 p/m max. €18)